Resultats de la cerca frase exacta: 3.378

Diccionaris terminològics
51. adreça electrònica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Adreça de correspondència electrònica. [...]
52. habitant equivalent
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Unitat de població equivalent que correspon a la càrrega contaminant mitjana de les aigües residuals, establerta en 60 g de matèria orgànica per habitant i dia. [...]
53. et
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Signe gràfic procedent de la lligadura de les lletres de la conjunció llatina et. [...]
54. equivalent de diòxid de carboni
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Magnitud que permet determinar el potencial d'escalfament global dels gasos d'efecte hivernacle a partir de la seva equivalència en diòxid de carboni. [...]
55. neurona expiratòria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
56. ràtio preu-benefici
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Ràtio borsària que es calcula dividint la cotització d'una acció pel benefici per acció. [...]
57. cost i noli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Incoterm que obliga el venedor a lliurar la mercaderia a bord del vaixell en el port d'embarcament convingut, a assumir el cost del transport des del port d'origen fins al port de destinació i a efectuar els tràmits duaners per a l'exportació, però no a pagar una assegurança. [...]
58. Xeminí Atséret
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Diada que se celebra entre el 22è i el 23è dia del mes hebreu de tishrei i el 8è dia de la festa de les Cabanyelles, sense tenir-hi una relació significativa. [...]
59. nocloprost
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
prostaglandina E2 [...]
60. aire d'oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat, resultant de la barreja d'oli d'oliva amb un o més texturitzants, que poden ser la lecitina de soja (E 322), el més habitual, la metilcel·lulosa (E 461) o el sucroèster (E 473). [...]
Pàgines  6 / 338 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>